Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice
Verde apartmani, Zlatibor
Living room with a perfect view

DNEVNI BORAVAK

Idejno rešenje našeg arhitekte

VERDE APARTMANI Luksuzni apartmani za prodaju
Spacious and tasteful room

SPAVAĆA SOBA

Idejno rešenje našeg arhitekte

VERDE APARTMANI Luksuzni apartmani za prodaju

Ključ u ruke

Mi iskreno verujemo u snove, zbog čega se maksimalno trudimo da našim klijentima obezbedimo ne samo nekretninu, već dom o kakvom su oduvek maštali! Posvećeni ovom cilju, uveli smo uslugu „ključ u ruke“, koja omogućava da vaše želje postanu stvarnost i to uz minimum vašeg angažovanja.

Sve što je potrebno da uradite je da podelite vašu okvirnu ideju sa našim arhitektom, koji će je ne samo pretočiti u delo, već i nadograditi na najbolji mogući način! Bilo da maštate o kaminu kao centru toplog zimskog okupljanja vaše porodice i prijatelja, rasveti koja će istaći svaki kutak apartmana, audio sistemu koji će praviti atmosferu u svim prostorijama, spavaćoj sobi sa vašeg omiljenog letovanja, najmodernijoj kuhinji za vaše kulinarske čarolije ili kupatilu koje će biti ugođaj za sva čula, mi imamo rešenje za vas!

Naši profesionalni izvođači, koji iza sebe imaju iskustvo mereno u hiljadama kvadrata luksuznog stambenog i poslovnog prostora i desetinama zadovoljnih klijenata, sprovešće sve vaše zamisli u delo. U najkraćem roku, dobićete kvalitetan i ugodan enterijer, skrojen po vašoj meri.
Dozvolite nam da budemo deo vaših snova!

Dugoročna investicija

Zlatibor već decenijama privlači turiste izuzetnom lepotom i pitomošću, kojima je teško odoleti. Od nekadašnjeg odmorišta za lokalno stanovništvo i usputne stanice za putnike ka primorju, Zlatibor je vremenom postao najatraktivnija planina u Srbiji. I to sa pravom! Ova lokacija je u sebi spojila očuvana, autentična prirodna bogatstva, blagotvornu klimu i sadržaj po meri i najzahtevnijeg gosta.

Istovremeno skijalište, banja, mesto mnogih kulturnih dešavanja, sportsko-zabavni centar i gurmanski raj, „Zlatna planina“ nudi više nego bilo koja turistička destinacija u Srbiji, pa i šire. Srazmerno ponudi koja je iz godine u godinu sve raznovrsnija i kvalitetnija, raste i tražnja sve brojnijih i probirljivijih turista. Zbog svega pomenutog, kupovina nekretnine u apartmanima „Verde“ se sa sigunošću može smatrati pametnom, dugoročnom investicijom, od koje ćete godinama ubirati plodove.

Angažovanjem naše specijalizovane Agencije za izdavanje nekretnina, dobićete partnera koji će vam pomoći da vaš apartman polako ali sigurno otplaćuje sam sebe. U periodu kada ne boravite u vašem apartmanu, Agencija će se truditi da obezbedi njegovu maksimalnu iskorišćenost a vama profit.

Poslujući isključivo na transparentan i bezbedan način, uz nadoknadu u vidu fiksnog procenta od iznosa zakupa, Agencija će vam omogućiti da u svakom trenutku znate na koliku zaradu možete da računate, na osnovu unapred bukiranih dana.
Investirajte vaš novac u nešto što zaista vredi!

Kontaktirajte nas!

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

verdeapartmani@yahoo.com +381 62/822-24-05 Pišite nam